FeelLakes

Feellakes - kalastuspaketti

Kalastuspaketti

Kalastusretki Kyyvedellä on oiva tapa rentoutua arkipäivän kiireestä ja stressistä. Kalastusretki pitää sisällään kaikki tarvittavat välineet ja vieheluvan.  Kalastusretki toteutetaan Kyyvedellä 12 m pitkällä ”ponttooniveneellä”, jossa on hyvät tilat 8 henkilön yhdenaikaiseen heittokalastukseen. Kalastuksen lomassa vietämme kahvitaukoa saaressa, eväät kannattaa ottaa mukaan.

» Lue lisää

Kuhan jigausta!

Majoitu Marjolahden loman puitteisiin Kyyvedelle ja opi ammattimaista kuhan jigauskalastusta ammatti-oppaan kanssa. Käymme läpi jigaus välineistöä ja harjoittelemme heittotekniikkaa. Opas huolehtii ja opettaa oikean tekniikan kalastamisesta retken aikana. Kyyvesi tunnetaan kuhakannaltaan yhtenä Suomen rikkaimpina vesistöinä. Lue lisää alla olevasta linkistä ja varaa kalastusretki ammattilaisen opastuksella!

» Lue lisää

Feellakes - vuokrauspalvelut

Vuokraamme välineet

Vuokraamme asikkaillemme myös retkeilyvälineitä ja tarvikkeita mm. telttoja, leiritarpeita, makuupusseja ja makuualustoja, retkikeittimiä, pannuja ja astioita, kanootteja ja kajakkeja polkupyöriä kalastusvälineitä ym.

» Kysy lisää

Feellakes - Erätaidot

Kolmen luontorastin polku

Lähde ryhmän kanssa luontorasteille ja testaa  itsesi sekä ryhmäsi kyky selviytyä luontohaasteesta. Rastisisällöt vaihtelevat toteutuspaikan ja ryhmän toiveiden mukaisesti.

» Lue lisää

Mikkelin seudulla on aina hyvä sää luontoelämykselle

Pukeutumisessa ja varustuksessa kannattaa säätila ottaa jo ennakolta huomioon, jotta luontoelämys olisi onnistunut kaikilla keleillä. Ennusteen säätilasta saat esimerkiksi Forecan sääpalvelusta klikkaamalla yllä olevaa ennustetta.

Feellakes - melontaretki

Melontaretki kanootilla

Lähtöpaikkana Marjolahden Loma josta kuljetus Naarajoelle. Reitti lähtee Naarajoki-Kyyvesi ja päättyy Marjolahden Loman rantaan. Retken kesto kolme vuorokautta.

» Lue lisää
 
Mikkelin seudulla tapahtuu